بهره‌برداري از فاز اول طرح جامع پايانه مرزي دوغارون

به گزارش ميراث آريا(chtn) محمد بخارائي، معاون وزير و رئيس سازمان راهداري و حمل ونقل جاده‌اي در آيين بهره‌برداري از اين پروژه طي سخناني ضمن ابراز خرسندي از اقدامات انجام شده در بخش‌هاي زيربنايي حمل و نقل در دولت خدمتگزار نهم و نيز سرعت پيشرفت پروژه‌ها، پايانه‌هاي مرزي را به عنوان دروازه ورودي و خروجي قلمرو مرزي کشور داراي اهميت ويژه‌اي دانست و گفت: توسعه و بهسازي تاسيسات و امکانات پايانه‌هاي مرزي کشور يکي از عمده‌ترين برنامه‌هاي اولويت‌دار سازمان راهداري و حمل و نقل جاده‌اي محسوب مي‌شود.

وي با اشاره به اهميت حمل و نقل استان خراسان رضوي از حيث مسافري و حمل ونقل داخلي و بين‌المللي کالا و نيز قرار گرفتن اين استان در کريدور شمال– جنوب و شرق– غرب افزود: استان خراسان رضوي دومين کانون اجتماع شرکت‌هاي حمل و نقل بين المللي در کشور به شمار مي‌رود. بخارائي همچنين از اجراي پروژه چهار خطه شدن محور تايباد به دوغارون در آينده نزديک خبرداد .

مروج الشريعه معاون برنامه‌ريزي استانداري خراسان رضوي نيز از مرز دوغارون به عنوان مرزي با قدمت يکصد سال نام برد و افزود: اين مرز منشاء عظيم‌ترين مبادلات اقتصادي در حوزه اقتصاد حمل ونقل به ويژه در بخش حمل و نقل جاده‌اي است و بسياري از فعاليت‌هاي مربوط به ترانزيت، صادرات، واردات کالا و تردد مسافران از اين مرز انجام مي‌شود.

وي ضمن تقدير از اقدامات موثر انجام شده در حوزه حمل و نقل جاده‌اي در اين استان، نقش پايانه مرزي دوغارون را در برقراري روابط بين دو کشور دوست و همسايه- جمهوري اسلامي ايران و افغانستان– بسيار با اهميت برشمرد و بر ضرورت آسان سازي حمل و نقل و تردد در اين مرز تاکيد کرد.

پايانه مرزي دوغارون يکي از قديمي‌ترين پايانه‌هاي مرزي کشور است و در حال حاضر از طريق اين پايانه، روزانه صدها کاميون حامل کالاهاي ترانزيتي، صادراتي و وارداتي و هزاران نفر مسافر در 2 بخش تجاري و مسافري جابه‌جا مي‌شوند.

پايانه مرزي دوغارون به مساحت 33 هکتار در 20 کيلومتري شهرستان تايباد و 255 کيلومتري شهر مشهد مقدس واقع شده و دومين مرز فعال کشور در زمينه ترانزيت خروجي کالا و يکي از فعال‌ترين مرزهاي کشور در زمينه تردد مسافران خارجي است و وسعت و گستردگي پايانه و تنوع کالاهاي عبوري از ويژگي‌هاي عمده اين پايانه مرزي به شمار مي‌رود./100


انتهای پیام/

کد خبر 1387061251